Vrijdag sleutel Kalmarhem voor Marlieke en Martijn - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Vrijdag sleutel Kalmarhem voor Marlieke en Martijn - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Vrijdag sleutel Kalmarhem voor Marlieke en Martijn

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

30 Oktober 2007 | Zweden, Kalmar

Ik werd pas om half 1 wakker. Ik had mijn slaap dus wel aardig nodig gehad. Ik keek eerst een beetje gtst terwijl ik mijn ontbijt op at en ging daarna een beetje internetten. Halverwege de middag kwam Mirjam langs ze had me eerder ervoor al opgebeld om langs te mogen komen omdat ze graag wilde dat ik haar ponny zou knippen. Ik had voorheen mijn eigen ponny al een keer geknipt en nu wild Mir dat ik het ook bij haar deed omdat hier de kappers zo duur zijn. Nadat mir weg was ging ik mijn kamer nog even opruimen en had afgesproken rond half 7 bij mir en lin te gaan eten. Rond half 4 sjeeste ik nog snel even naar kalmarhem om de sleutel op te halen voor marlieke en martijn die daar zouden gaan slapen zondag. En omdat kalmarhem al om 4 uur dicht ging fietste ik er snel heen.
Eenmaal thuis was ik voordat ik naar mir en lin ging vast gaan douchen en omkleden omdat we na het eten vast gelijk doorgingen naar het feestje van Attahan. We aten een lekker stukje varkensvlees die lindy heerlijk had gekruid alleen waren mir en ik de frietjes bij de eerste ronde een beetje vergeten de tijd in de gaten te houden dus hadden we eerst alleen zwarte papatjes die gelijk de prullebak ingingen. Gelukkig had mir nog een halve zak dus probeerden we het opnieuw terwijl we al wat sla aten. De 2e ronde was gelukt :)
We hadden lekker gegeten en na het eten moesten en mir en lin zichzelf nog omkleden dus wachtte ik daar ff op. Ik sprong bij mir achterop omdat ik lopend was gekomen en we fietsten dus naar het feestje van attahan. Het feest was in de kelder naast mijn gebouw en er waren vrij veel mensen aanwezig. Aan het einde van de avond gingen we naar de studentpub en hier bleven we eigenlijk allemaal totdat die rond 2 uur dichtging en iedereen als schapen achter elkaar aanliepen richting een afterparty van een zweedse jongen die achter mij woont. Het feestje was een groot succes. Hij had lekkere cocktails gemaakt voor iedereen en leuke muziek aangezet. Het werd wel een uur of 4 voordat iedereen weer naar huis ging. Ik liep met Abel en David terug naar huis en eenmaal thuis plofte ik gelijk in mijn lekker bedje.