Zaterdag Sensation White - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Zaterdag Sensation White - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Zaterdag Sensation White

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

30 Oktober 2007 | Zweden, Kalmar

Zaterdag werd ik half 12 wakker, deze dag had ik niet zo heel veel gedaan mijn ochtend was snel voorbij . halverwege de middag ging ik even bij Esmee buurten en later nog even bij kerrie ik at savonds met kerrie een lekker americaanse hamburger. :P na het eten at ik in mijn eigen keukentje nog even lekker wat pitty panna op 1 hamburger kon ik niet de hele avond doorfeesten. Daarna ging ik douchen en me omkleden omdat ik met cesar had afgesproken om naar de sensation white party te gaan die in de palace werd gehouden. Diederik had me nog uitgenodigt voor een voorfeestje bij hem thuis mar ik was niet op tijd klaar daarvoor.
Toen ik bijna klaar was klopte britta op mijn deur. Ze dacht dat er een voorfeestje bij ons in het gebouw was omdat een russisch meisje jarig was die dag alleen vierde ze dat alleen in haar keuken dus britta vroeg of ze met haar vriendin en buurvrouw bij mij mochten voorzitten. Ik vond het prima ik wachtte toch nog op mir en lin die ook wel met me mee wilde naar de palace. Toen die eenmaal gearriveerd waren hadden we belsoten naar het voorfeestje te gaan van frieda omdat Maria en secar dit gevraagd hadden en de palace toch nog heel rustig was. Het voorfeestje was niet zo veel aan, mir en ik en lin trokken ons in de keuken terug en vierde daar ons eigen lolletje. We hadden wel lol met onze camera en probeerde onszelf in de lucht op de foto te zetten… :) acht ja je moet toch wat op zo saai voorfeestje.
Uiteindelijk kregen we secar met ons mee om naar de palace te gaan. We vonden het wel een beetje suf dat ze het Nederlandse sensation white hadden overgenomen maar aangezien er daardoor wel betere muziek in de palace was bleek het toch wel een goed feest. De lazershows stelden niet zoveel voor maar we vermaakten ons prima en secar moet nog steeds aan onze Nederlandse mentaliteit wennen denk ik haha. Hollandse vrouwen met een eigen mening.
Nadat de tijd voor bij vloog in de palace gingen ik en mir en lin en secar en britta en haar buurvrouw en vriendin naar het huis van britta en haar buurvrouw. Hier woonde ook Maria dus vierde we hier onze afterparty. Sommige dronken hier gelijk weer wat safari jus maar aangezien ik nog steeds niet echt behoefte had aan alcohol hoefde ik niet. We bakte wel popcorn en pizza en Maria maakte zelfs bordjes cornflakes voor mij en haar en cesar. Iedereen had wel een lekkere trek. Cesar en ik besloten daarna nog weer naar het appartement te gaan van een meisje waar we al eerder een afterparty hadden gehad. Hier was marcos en Johan en aleks ook. Het was wel een lache after-afterparty maar na een tijdje was ik erg moe en ging ik naar huis. De volgende dag moest ik marlieke en martijn ophalen dus ik wilde wel een beetje fit zijn.