Woensdag laatste experiment (31-10-07)
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
03 December 2007 | Zweden, Kalmar
Op dat moment sloeg er iets in mijn bol en dacht ik waarom ga ik niet nu ff naar huis toe.dan kan ik bij het feestje zijn en eindelijk weer ff thuis zijn. ik had mijn examen toch al af. dus ik zei roos dat ik ff een ticket ging zoeken dus sjacete ik naar huis en ging ik een ticket zoeken. ik vond er een en ik sjacete naar het station om te kijken of ik ook een trein kon krijgen voor mijn vluchttijden en dit kon dus had ik binnen een uur besloten en gepland een reisje terug naar huis. de volgende ochtend om 5 uur moest ik op. maar moest nu eerst snel terug naar huis om nog schoenen die ik bij de maxi had gehaald terug te brengen omdat ik ze toch niet zo mooi vond en omdat ik ze al 1 keer had gedragen deden ze hier eerst wel moeilijk over zodat ik pas om half 2 op school terug was. Hier was het eerste nieuws van mijn turkse klasgenoten dat de resultaten van het examen er al op stonden. Kayan en Onur en Merve hadden het alle 3 gehaald alleen Veli niet.
Ik keek natuurlijk gelijk en ik had mijn examen goed gemaakt. ik had een stuk meer punten dan mijn klasgenootjes en was hier wel blij mee natuurlijk. Nu kon ik helemaal met een gerust hart naar huis. Ik ging met mijn klasgenoten alleen wel aan de slag met ons laatste experiment. we moesten een programma verzinnen dat namen en telefoonnummers en adressen etc kon opslaan en printen en dat je met een zoek achtie verschillende personen kon opzoeken met een bepaalde leeftijd naam telefoon nummer etc. we werkte deze keer samen en tegen het einde van de middag gaf onze leraar al ons een akkoordje ondanks dat we het laatste onderdeel nog niet helemaal hadden opgeschreven. Hier was ik erg blij mee. Ik kon lekker naar huis ik was eigenlijk vrij zenuwachtig dat ik weer naar huis ging en kon het bijna niet geloven!thuis vertelde ik alex en lucie die druk aan het leren waren dat ik de volgende dag niet op het verjaardagsfeestje van mijn zweedse buurvrouw emma kon zijn omdat ik terug naar nederland ging voor een weekje. Alex baalde hier wel van omdat ze me erg zou missen. ze zei dat ze het maar saai zou vinden zonder mij en ik vond dit wel erg lief allleen kon niets of niemand mij tegen houden om niet weer ffies terug te gaan naar mijn lieve familie en vrienden. we gingen met zijn 3en op weg naar de maxi en zouden lucie daar treffen die daar met haar vriendje heen zou komen die haar op dat moment op bezoek was bij haar. ik kocht wat brood en snoepjes voor onderweg. en alex en ik besloten weer lekker gebakken kip te eten...en pas laat op de avond ging ik mijn koffer pakken. ik had nog een paar wasjes gedraaid voordat ik mijn koffer in ging pakken zodat ik bepaalde kleding mee kon nemen naar huis. ik ging eigenlijk veel te laat slapen terwijl ik er alweer om half 5 af ging maar ik ben altijd op het laatste moment alerter en vergeet dan minder mee te nemen omdat ik het niet meer hoef te gebruiken, zoals bijvoorbeeld tandenborstel zalfjes etc. en ik check wel 100 keer of ik niet mijn paspoort of ticket vergeet. door de zenuwen kon ik niet slapen en ik denk dat ik pas rond een uur of 2 ging slapen en ik was bang dat ik daardoor mijn wekker misschien niet zou horen dus had ik er wel 4 gezet.