Examen software engineering (30-10-07)
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
03 December 2007 | Zweden, Kalmar
De toets was een multplechoice toets dus leek makkelijk maar het bleek dat je meerdere antwoorden kon kiezen dus dat maakte het alleen maar moeilijker en verwarder. Ik had de toets van 1 tot 5 dus ik had lang genoeg de tijd. Maar dat mocht ook wel omdat er een heleboel vragen waren met elke keer wel een verhaaltje erbij. Het eerste gedeelte ging vrij goed..veel antwoorden wist ik wel maar na de helft waren er ook vragen waarbij ik echt niet kon kiezen tussen de verschillende antwoorden en sommige antwoorden allemaal wel goed leken. maar als ik weer te veel invulde zou elke teveel antwoord ook weer fout kunnen zijn. Dus toen ik tegen het einde van de middag thuis kwam en alex en lucie vroegen hoe het gegaan was ik hun geen antwoord kon geven. Ik had geen flauw idee. In de avond besloten we weer lekker sushi te eten. Ik heb alex geloof ik ook aan mijn sushi verslaving geholpen. maar goed..het is een gezonde verslaving. Alex moest alleen daarna wel weer aan het leren geslagen omdat zij hun examen pas donderdag zouden hebben. Ik was opgelucht dat ik dat nu had gehad en kon mezelf weer lekker met een filmpje vermaken. voordat ik ging slapen.