Maandag leren en kamer opzeggen (29-10-07)
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
03 December 2007 | Zweden, Kalmar
Dit duurde wel een beetje lang want bij kalmarhem zitten soms vrij (domme) mensen achter de balie die niet alles begrijpen wat je zegt. Een vrouw bijvoorbeeld vroeg ons te wachten op een collega terwijl ze wel een zweeds meisje ging helpen met precies dezelfde vraag. terwijl de vrouw wel engels verstond alleen waarschijnlijk niet zo veel zin had om 4 mensen te helpen.
Nadat we de kamer hadden op gezegd gingen alex en lucie en olivier naar de bank en ik ging weer terug naar huis om verder te leren. Ik las mijn hele samenvatting door en probeerde wat termen uit mijn hoofd te leren. Tegen het einde van de middag vond ik dat ik genoeg geleerd had en ging gtst kijken op internet om mijn hoofd een beetje te legen. Ik had al een tijdje niet gekeken dus kon ik mooi een paar afleveringen kijken. hierna keek ik as the world turns en de rest van de dag vermaakte ik me hiermee omdat ik wel zeker was van mijzelf dat ik goed geleerd had en ik toch niet zoveel meer in me op zou nemen. na een tijdje ging ik op bed liggen en keek nog 1 aflevering voordat ik in slaap viel.