Woensdag heerlijke spaghetti 'a la An' :P - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Woensdag heerlijke spaghetti 'a la An' :P - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Woensdag heerlijke spaghetti 'a la An' :P

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

13 Oktober 2007 | Zweden, Kalmar

Woensdag stond ik redelijk bij tijd op. Tijdens mijn ontbijt keek ik weer ff gtst en had met alex afgesproken om naar de verfwikel te gaan om verf voor haar fiets te zoeken. Ze wilde hem graag verven niet helemaal maar ze wilde er een naam op verven voor de lol. In de verfwinkel konden we niet besluiten welke kleur dus liepen we uiteindelijk zonder verf naar buiten en kwamen we langs een cadeaushop fopwinkel. WE liepen daar een beetje voor de lol rond en alex kocht nog smink omdat ze van het weekend naar een rugby toernooi zou gaan kijken waarin frankrijk in de finale speelt. Daarna gingen we nog even naar het winkelcentrum dicht bij de macdonalds. Daarna ging ik weer naar huis en alex naar school. Thuis keek ik gtst (van vanochtend) nog even af. Om 1 uur had ik laboration dus ging ik daar tegen die tijd heen. Ik was gister al begonnen met mijn experiment 4 maar vandaag had ik er geen zin in omdat het vrij ingewikkeld was en ik de termen nog maar eens goed moest door pluizen om met het goede ontwerp te komen. Experimnt 4 kregen we namelijk alleen maar een probleem en moeten we zelf met een ontwerp komen waarbij je bepaalde software engineer patterns gebruikt en uitkiest welke en ik welke combinatie de beste zouden kunnen zijn voor het probleem. Hiervoor moest ik mijn aantekeningen nog maar een keer doorpluizen. Ondertussen keek ik ook nog even naar het fragment van mooi weer de leeuw waar de collega van mijn moeder in voorkwam. Om een uur of 4 had ik met jan afgesproken om boodschappen te doen. Ik had vandaag eindleijk met mijn zweedse pas kunnen pinnen toen ik met alex in de stad was en omdat jan een auto heeft en ook naar de maxi moest kon ik mooi met hem mee. Dat had ik ook wel nodig met de hoeveelheid boodschappen die ik moest hebben. Ik kocht namelijk ook al een beetje in voor mijn gasten die ik zondag krijg :)
Ik zou vanavond gaan koken voor mijn franse buurmeisje alex en dus ook voor jan omdathij me geholpen hadmet boodschappen. Ik maakte eigenlijk heerlijke spaghetti. Ik had spaghetti gemaakt me een heerlijk sausje met olijven en paprika en chapignons en gehakt. Het was echt verbazingwekkend genoeg om te smullen haha :P ja mams ..haha ik kan het wel…
Na het eten keken we met zijn 3en mijn laatste csi aflevering. Daarna ging jan naar huis en keken alex en ik nog even heroes op tv. Toen dat was geeindigt besloten we toch een beetje zweeds te oevenen omdat we morgen ons examen hebben.. De grammatica was nogal een beetje ingewikkeld en na de hoofdstukken te hebben doorgenomen gingen we allebei naar bed. Ik als nog ff lekker een duckie voordat ik ging slapen.

• 17 Oktober 2007 - 09:03

Wil Warnier:

MMMMMMMM lekker spagetti mag je voor mij ook een keer maken. Gezellig weekend met je bezoek liefs Wil.