Dinsdag leuke post :) (duckies) - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Dinsdag leuke post :) (duckies) - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Dinsdag leuke post :) (duckies)

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

13 Oktober 2007 | Zweden, Kalmar

Dinsdag kon ik erg moeilijk opstaan. Ik at weer lekker cornflakes en had om 10 uur al mijn hoorcollege.. Omdat ik zo goed geleerd had :P kon ik het goed volgen alleen kwam er een vervelende mededeling. Mijn leraar ging met verlof voor een maand omdat hij thuis tijd ging spenderen met zijn pasgeboren zoontje. Een andere leraar gespecialiseerd in JAVA zou het overnemen. Ik vond dit erg jammer omdat mijn leraar software engineering erg goed was in lesgeven en dingen uitleggen en ik kende de andere leraar ook wel en vond die toch minder goed omdathij gespecialiseerd is in JAVA en minder in software engineering. Mijn leraar zei dan ook dat de leerlingen die normaal op woensdag laboration hadden (groep 2) ook vanmiddag naar de laboration konden komen omdat het zijn laatste dag (dus bij groep 1 in). Er zat een uurtje tussen maar ik wilde wel graag om 1 uur weer terug zijn op school om bij laboration aanwezig te zijn zodat ik mijn 3e experiment aan mijn leraar tobias kon tonen.. Ik had om 12 uur alleen met de rest van de exchange studenten afgesproken omdat er een gelegenheid was om je op te geven voor een week te reizen met de trein naar het noorden van zweden. We wilden dit allemaal eigenlijk wel doen dus spraken we af in de studentenbibliotheek om samen te boeken. Het bleek alleen wel dat je binnen 3 weken moest betalen besloot ik later te boeken omdat het rond de 300 euro kost en ik pas half november mijn beurs krijg. Het is wel prijzig maar wel een ervaring rijker. We gaan dan namelijk vijf dagen reizen waarbij je een paar hotels bezoekt en helemaal naar het noorden reist met de trein. In het noorden ga je dan hondensleeen en het icehotel bezoeken en in de sauna en dan in de sneeuw duiken. Oftewel een reis die je nooit meer zo snel maakt dus daar had ik wel het geld voor over maar nu is het dus eerst even wachten op mijn beurs.
Om 1 uur was ik weer op school en toonde ik mijn 3e experiment aan tobias. Ik had mijn laatste classdiagram goed in elkaar gezet dus ik had mijn 3e experiment af en kreeg hiervoor mijn handtekening. Ik was hier erg blij mee want nu kon ik alvast met mijn laatste vierde experiment beginnne. Ik lig echt voor op de groep want velen zijn nog met experiment 2 bezig en met 4 hoef je pas over 2 weken te beginnnen maar dat geeft met meer tijd om me te verdiepen in JAVA wat niet bij mijn cursussen hoort maar wat je als game developer en software engineer beter wel kunt beheersen. En dan heb ik ook wat meer tijd voor als mijn gasten hier komen over een weekje.. Eenmaal thuis had ik erg leuke post. Ik had een leuk kaartje van mams gekregen en 4 donaldduckies in een envelop om te lezen! Je kunt me hier geen groter plezier mee doen. Het is heerlijk om nog even na een zware dag lekker een duckie in bed te lezen. Ook had ik een hele lange lieve brief van debbie ontvangen met een foto van haar op het werk. Het was erg lief en leuk om zulke post te ontvangen. Het geeft je het gevoel dat er toch nog mensen buiten deze (zweedse) wereld zijn die je missen en je graag zien. Ook de lieve berichtjes op mijn site van oma wil op waarbenjij.nu of van me lieve zus rosie op skype doen me altijd veel plezier.
De brievenbus is voor mij net kerstmis of een suprise :P de ene keer ligt er niets in de andere keer weer wel iets leuks..of een pakketje en is het net ofdat je jarig bent :)
Ik schreef deb gelijk nog een kaartje terug die ik nog had liggen en posste die toen ik met Esmee naar zweedse les fietste. We hadden tot 7 uur les en na de tijd ging ik weer naar de maxi om te kijken of ik al mijn geld mijn zweedse rekening had maar het was er nog steeds niet. Ik kocht dus van me laatste paar centjes van mijn ned rekening een maaltijd voor alleen savonds. Ik had mijn geld juist naar mijn zweedse rekening overgemaakt omdat ik dan nietmeer hoefde te pinnen met mijn ned pas omdat zo duuris maar dit schoot niet echt op.
Het was wel lekker eten. En om 8 uur kwamen vinchenzo en diederik even langs. Died zou mijn zadel wat lager zetten van mijn fiets omdat hij wel wat gereedschap had. Toen hun eenmaal weg waren ging ik met alex een chocolade keek maken. Die was echt heerlijk. Het was een lekker toetje terwijl we naar HOUSE keken op de televisie.. Na de tijd belde ik nog ff met niek en ging daarna nog even een csi aflevering kijken met alex op mijn labtopje op mijn eigen kamer. Daarna waren we beiden erg moe en gingen we allebei op bed.

• 17 Oktober 2007 - 08:56

Wil Warnier:

Natuurlijk vergeet ik je niet,even gouw een dikke kus .Wil