Maandag skypen en luieren.
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
06 November 2007 | Zweden, Kalmar
Maandag ochtend werd ik eerst wakker gebeld door niek en hadden we wel tot een uur of 1 zitten skypen. We hebben uitgevonden dat je ook spelletjes kan spelen via skype met elkaar dus dat was wel lachen om de ochtend zo door te brengen. We waren allebei nog niet fit en niek was daarom dus ook nog thuis en niet aan het werk. Ik vond het wel gezellig zo. Nadat ik met hem had opgehangen keek ik eerst de afleveringen van gtst van de voorgaande week omdat ik zowat de hele week nog niets had gekeken behalve gister. Hierna had ik nog niet zoveel zin om ook maar iets nuttigs te doen dus keek ik de rest van de dag as the World turns. Rond etenstijd maakte ik wat spinazie en visticks voor mezelf terwijl ik wat zweedse tv in de keuken keek. Morgen is mijn verjaardag maar ik voelde me nog helemaal niet bijna jarig. Na het eten ging ik een filmpje kijken bij Esmee. Maar voordat ik naar haar toeging leegde ik eerst nog even mijn postvak en had een verjaardagskaartje van wil ontvangen(mijn oma) en een ophaalbericht van een pakketje van pappa en mamma. Ik kon dit dus mooi op mijn verjaardag precies ophalen. We keken een beetje aparte comedie maar het was wel gezellig. Na de film belde niek ook nog even en niet veel later ging ik ook maar snel naar bed. Ik werd iets over 12 wakker gesmst door jan die me alvast als eerste feliciteerde.