Zondag afscheid Niek - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Zondag afscheid Niek - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Zondag afscheid Niek

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

06 November 2007 | Zweden, Kalmar

Zondag ochtend stonden we aardig vroeg op zodat we nog even rustig konden ontbijten en douchen voordat we naar de trein liepen. Ik had er helemaal geen zin in dat niek nu ook alweer wegging maar helaas ging zijn trein ook weer 8 minuten over elf weg. Ik nam afscheid van niek bij de deur en hij ging alvast zitten en zocht ik het raam op waar hij moest zitten. De trein duurde lang voordat hij wegreed en dit maakte het afscheid er niet makkelijker op. Uiteindelijk begon de trein te rijden en keek ik verdrietig toe hoe de trein uit het zicht verdween. Nu marlieke en martijn en nu ook niek weg waren voelde ik me erg alleen. Ik liep met een leeg gevoel naar huis en begon zelf maar een spelletje rollercoaster tycoon. Dit deed ik tot een uur of 1 en ging toen even bij Esmee buurten. Die lag nog met abel op bed dus sprak ik later met haar af. Tegen etenstijd kwam Esmee met een bordje spaghetti naar boven en klepte we nog wat. Zij moest nog even haar was doen en zo dus spraken we later op de avond weer af om misschien een dvdtje te kijken. Ondertussen kwamen mam en pap op skype en telefoneerde ik de halve avond met hun. Ik miste Nederland heel erg vooral omdat het nu zo leeg leek zonder marlieke en martijn en niek.
Na het skypen keek in nog even gtst op rtl gemist en toen dit afgelopen was en Esmee boven kwam toen beauty en de nerd keek waren we beiden erg moe om nog een film te gaan kijken dus keken we dit programma af en kletsten we nog wat voordat zij ook weer naar beneden ging en ik lekker op bed. Ik voelde me echt alsof ik griep had en viel gauw in slaap.