Dinsdag tv avond idols
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
27 September 2007 | Zweden, Kalmar
Dinsdagochtend. Ik had om 1 uur pas een hoorcollege dus had de ochtend om de skypen...ik sprak pap en mam op skype en daarna ook nog marlieke. Tegen de middag liep ik richting mijn school..het hoorcollege was een beetje vermoeiend...ik was de avond ervoor weer niet echt op tijd naar bed gegaan dus had moeite met te concentreren..Na het hoorcollege om 3 uur had ik met jan afgesproken naar de stad te gaan. We moesten beiden nog de stad in en ik zou hem de AHLEN laten zien want daar had ik hangertjes met een zuignapje voor in de badkamer gezien die hij graag wilde hebben en die hij niet in de IKEA kon vinden. Bij een bakker kochten we kanelbullarbrood en daarna reden we naar de studentbieb waar we met michi en philipp hadden afgesproken omdat zij nog wat van jan moesten printen voor zweedse les. Om half 5 hadden we zweedse les. Het was een lange les deze keer weer tot 7 uur..Maar het is wel grappig om te doen..Na zweedse les ging ik naar huis. Ik bakte voor mezelf wat aardappeltjes met skotbullar en een salade met de hollandse tomaten en garnaaltjes. Ik at het op mijn kamertje terwijl ik atwt keek op mijn labtop. Na het eten ging ik de keuken in en keken alex en ik op onze nieuwe tv Idols. In zweden heb je alle meiden tegen elkaar en alle jongens tegen elkaar op verschillende avonden en idols komt wel elke avond op tv om 8 uur. Alex had ook een manier om voor 3 euro op een franse site foto's laten afdrukken dus daar hielp ze me ook nog even mee. Ik krijg ze waarschijnlijk zaterdag in de brievenbus en het zijn vooral veel foto's van hier. Later skypte ik ook nog even met paps. Alex ging toen naar bed en nadat ik had opgehangen ging ik ook vrij snel naar bed toe.