Maandag sushi dag
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
26 September 2007 | Zweden, Kalmar
Ik was ook nog even langs de coop geweest voor wat kleine boodschapjes omdat ik nog een crop sla in de koelkast had liggen en ik sla wilde maken. Ik kocht tomaten en toevallig waren dit tomaten die extra lekker waren.. : ze kwamen uit HOLLAND ;)
Eenmaal thuis kwam ik olivier en alex in de keuken tegen die me uitnodigden om mee te gaan sushi te eten met thomas(italie), Macha(rusland), Erik (frankrijk) en alina (Litouwen of hoe je het ook schrijft;) )
Tegen sushi kon ik geen nee zeggen dus ging ik mee. We aten om half 8 en rond kwart voor negen liepen we weer terug..het is maar een soort afhaal restaurantje maar we zaten er wel gezellig..ze sluiten helaas alleen al om half negen..Na het eten zeiden we elkaar gedag op de plaatsen waar de wegen zich opsplitsten. Alex en ik wilden nog wel de sauna in dus zijn om tien uur nog een uurtje de sauna ingeweest. Toen we daarna eruit kwamen had olof en zijn oude klasgenoot die op bezoek is voor een paar dagen waarvan ik de naam niet meer weet een soort feestje in de keuken aan het houden..alex en ik gingen allebei naar bed..ik was erg moe en duf geworden na de sauna en het is een geweldige manier om snel te slapen.