Maandag weer leren en zweedse cursus. - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Maandag weer leren en zweedse cursus. - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Maandag weer leren en zweedse cursus.

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

10 September 2007 | Zweden, Kalmar

Maandag ochtend dacht ik dat ik weer had uitgeslapen..ik werd eerst om 6 uur wakker maar omdat ik daarna nog een paar keer wakker was geworden en me weer had omgedraaid dacht ik dat het aardig laat was maar helaas het was pas 8 uur..nog een keer omdraaien leek niet te lukken dus ging ik maar uit bed..ik sprong eerst achter mijn computertje as usual en ging wat ontbijten..ik probeerde gillend naar huis te kijken met gordon op rtlgemist maar die deed het helaas niet dus ging ik maar douchen..nadat ik had gedouched en een tijd lang had zitten rommelen op internet begon ik maar weer aan die aantal pagina's die ik nog moest lezen.. voor dinsag..
eigenlijk heb ik me hier de rest van de dag mee vermaakt en sprak af en toe mams nog even op skype...dat was een fijne onderbreking..ik had de meiden gesmst of we na zweedse cursuc samen zouden gaan koken en eten maar esmee zou voor zweedse cursus nasi eten omdat ze daarna naar boxen moest..dus hadden lin ik en mir afgesproken.. Zweedse cursus was wel weer leuk maar nog steeds erg makkelijk..bij veel opdrachten raadpleegden de meiden mij en het viel me op hoeveel ik er nog van wist..tot nu toe kon ik nog alles beantwoorden en voorzeggen..vooral bij uitspraak was het lachen...elke exchange student heeft weer een ander uitspraak..Na zweedse les gingen mir ik en lin naar de MAXI..we hadden allen niks meer in huis dus gingen we eerst boodschappen doen..ik had mijn tas weer volbeladen..maar te zwaar omdat we zo lang stuk weer terug moesten lopen..het is wel vermoeiend elke keer heen en weer gesjouw..boodschappen doen is ook erg duur hier..maarja..omdat ik niks meer in huis had moesten we wel wat halen..we besloten bij lin in de keuken te gaan koken..ik had nog wel visticks en mir wat aardappelpartjes en sla..in lin haar keuken waren de belgische meiden net klaar met eten van hun lasagne en het was inmiddels alweer 8 uur..esmee kwam net van boxen en fietste langs ons raam en zag ons koken dus besloot zij even te komen buurten..de film meangirls begon net om 8 uur op tv dus keken we die onder het eten..(lin heeft een tv in haar keuken)..na het eten gingen esmee en ik naar ons gebouw..es had nog een jurkje gekocht waarvan ze niet zeker wist of ze m leuk vond dus kwam ze na het douchen nog even boven bij mij..niek had mij nog even gebeld voordat ie ging slapen en toen esmee boven kwam hing ik ook net met hem op...we namen lekker een bakje thee en zaten nog even op bed te kleppen...
ze is nu net de deur uit en ik ben dit verhaaltje nog even aan het typen.. ik ga nu lekker mijn bedje in want ik moet morgen een beetje goed op kunnen letten bij mij hoorcollege software engineering..lekker slapen..morgen weer een verhaal ;) kus kus