Zondag 300 - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Zondag 300 - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Zondag 300

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

10 September 2007 | Zweden, Kalmar

Zondagochtend...Ik kon eindelijk een keer uitslapen en werd pas kwart voor 12 wakker..ik had een rustig ochtendje..en heb eigenlijk de hele dag zitten leren..ik moest voor school 50 pagina's lezen en omdat dit in het engels was en nog eens ging over programmering met attributes, use cases en nextGen en system sequence diagrams..ging het voor mij nou niet hel erg snel dat lezen..zeker niet als je die avond ervoor laat naar bed ging...
toch lukte het me om door te zetten en tegen het einde van de middag had ik al meer dan de helft gelezen..(en geleerd...ik maak automatisch samenvattingen waardoor het nog eens extra langzaam gaat)..Ik had met meer op skype afgesproken dat ze bij mij kwam eten en koken...zij had namelijk de spagettthi en ik de saus en gehakt..haha een perfect match..mirjam kwam om 7 uur we begonnen gelijk met koken omdat we om 8 uur naar de corehouse gingen voor de filmavond..de spaghetti met olijvensaus was heerlijk en de afwas was snel gedaan..om vijf voor 8 liepen we dan ook naar de corehouse en we waren prima op tijd...deze keer werd er een vrij recente film getoond..en we konden hem gratis zien en dan besluiten of we lid zouden worden of niet..het lidmaatschap kostte maar 60 kr voor het hele semester en dan kun je elke dinsdag en zondag kijken..toen ik zag welke film ze draaide en welke films er nog gedraaid zouden worden wilde ik wel lid worden..ze draaide namlijk 300...een film die ik qua verhaal en special technik erg goed vond.
een paar vonden hem nogal cru en bloederig..maar omdat het de 2e keer was dat ik hem zag keek ik niet meer zo raar op van de dingen die er in de film gebeurde en volgde ik het verhaal weer beter...na de film zeiden mir en ik elkaar gedag..we waren beide een beetje lui geloof ik en hadden wel zin om wat met zijn 2tjes te drinken maar dan bij ons zelf thuis zodat je de kou niet meer in hoeft..of alleen over straat..dus besloten we beiden elk naar huis te gaan..zij liep met een groepje mee en ik ook die dezelfde kant als mij op moesten. Eenmaal thuis schreef ik nog even snel een berichtje op waarbenjij.nu en ging daarna in mijn bedje kalle anka lezen..(de donald duck) na een tijdje werd ik moe en viel ik in slaap.