Aankomst Kalmar - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Aankomst Kalmar - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Aankomst Kalmar

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

24 Augustus 2007 | Zweden, Kalmar

Eindelijk de trein stopte op mijn bestemming... Mijn zware koffer werd de trein uitgetild door een vriendlijke zweedse man die hem ook de trein had ingetild..(ben benieuwd of hij geen last van zijn rug gekregen heeft:) )
Eenmaal mijn spulletjes bijelkaar en dan tussen de menigte op zoek naar mijn buddy Sofie! gelukkig had ik een foto over de mail van haar ontvangen dus het was niet moeilijk haar te herkennen. Het grappige was dat ze mij alleen nog nooit had gezien en mijn foto ook niet. Ze stond daar te wachten met een vriendin Elin en ze durfde me allebij niet echt goed aan te kijken omdat ze niet zeker wisten of ik degene was die ze moesten hebben maar ik bleef ze aan kijken. het was wel een komisch moment dus ik stapte regelrecht op ze af.
Beide meiden enorm aardig en behulpzaam ik was al de helft van mijn bagage kwijt voordat ik ook maar ja kon zeggen.
We bleven nog heel even op het station om op Mirjam te wachten die zou er ook aankomen want die was smiddags al gearriveerd. Eenmaal kompleet liepen we met zijn allen naar mijn kamer. (loopafstand van 5-7 min ;)
Het was even zoeken door de gangen welke de mijne was en die was natuurlijk aan het einde van de gang de allerlaatste deur maar wel een luxe en vrij ruime kamer. Ik heb volgens Sofie en Elin erg geluk met mijn kamer. Was blij dat ik eindelijk mijn koffers even achter kon laten en het voelde zelfs vreemd om de deur acher mij dicht te slaan en mijn spullen te laten staan. Mirjam was zo lief geweest om alvast wat eten te kopen en we zouden dit bij haar even klaarmaken en eten. Sofie en ik hadden voor de volgende ochtend wat afgesproken. dan zou ze me wat meer rondleiden.. Warm eten deed mij en mir erg goed. Na het eten hadden we nog even Mir haar kamer heringericht zodat alles perfect stond en niet veel later liep ik ook terug naar mijn kamer omdat ik niet kon wachten om alles uit te pakken. Een maal thuis gelijk alles uitgepakt en op de juiste plek gezet en foto's van thuis opgehangen. Mijn kamertje ziet er al leuk uit. Super moe ging ik in mijn bedje liggen en viel...nee niet echt als een blok in slaap...heb een tijdje wakker gelegen van opwinding en gedachtes aan de volgende ochtend... ik had alweer een hele planning...boodschappen doen....ander sleutels halen....langs de ikea...enz z zz zzzzzzzz

• 24 Augustus 2007 - 00:09

Jack:

Hey hey,

Hoe is het?
    Ik zag je site en ben toen meteen ga lezen ff :) En aangezien je ook nog geen reacties had dacht ik laat ik maar ff achter :)

Ik ben namelijk net terug van 7mnd Zweden. Ik ben er geweest voor mijn studie en heb daar een super leuke tijd gehad! Maar dat ontdek je zelf wel non

Maar als je nog wat wilt weten kan je altijd vragen of mailen als je wilt. Dit is msn jacktheripper124@hotmail.com

Alvast een fijn weekend en stap plezier ;)

Groeten
    Jack