Reis
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
24 Augustus 2007 | Zweden, Kalmar
De vlucht verliep spoedig al had ik er verstandig aangedaan als ik nog wat euros had gehad om in het vliegtuig te spenderen. Het enige wat ik in mijn mooie nieuwe portomonaie had was zweedse kronen. Eenmaal aangekomen in Kopenhagen kon ik vrijwel direct mijn koffers pakken en sjouwde ik me een breuk met alles totdat ik me bedacht dat ze van die karretjes overal hadden, haha..ik met mijn karretje vol beladen de burger king in om wat te eten, ik had namelijk nog een uur voordat mijn trein naar Kalmar Central vertrok. Een prima aansluiting btw ;) (hoezo een aanmoediging om mij even te bezoeken hihi)
treinreis was wel mooi en de wereld veranderde snel voor mijn ogen in het sprookje van Astrid Lindgren. Ik was alleen erg ongeduldig omdat ik zo benieuwd was naar het stadje waar ik de aankomende 5 maanden door zou brengen.
In de trein had ik een prima zitplaats bij een tafeltje aan het raam maar kon niet rustig blijven zitten. Naar buiten kijken..dan maar weer even puzzelen in het puzzelboek dat ik van mijn ouders gekregen had.... toch maar weer nintendoen en zo ging het de hele tijd door...totdat...ik eindelijk in Kalmar arriveerde en het kasteel dat ik al maanden ervoor had gegoogled voor me zag opdoemen...
27 Augustus 2007 - 18:59
Harre: