Dinsdag Ikea & dronken avond :P
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
06 November 2007 | Zweden, Kalmar
We besloten wat te lunchen en we vonden de ikea wel een goeie plek om dat te doen.
We Namen de bus van 1,30 naar de ikea maar moesten wel 20 min wachten totdat de bus kwam. Dus namen niek en martijn mooi de tijd om marlieke en mij te laten geloven dat ze in denemarken deense marken hadden. En marlieke en ik gingen er natuurlijk mooi op in. :)
We liepen de ikea eerst een beetje rond..Een bed of een bank uitproberen etc. Wat iedereen bij de ikea doet. In de kinderhoek vonden marlieke en ik natuurlijk een lief knuffeltje die we niet konden weerstaan om mee te nemen. Het was een klein elandje met een ietwat te groot hoofd maar hij zag er erg snoezig uit.
Daarna kwamen we bij de lunchhoek en namen we allemaal wat lekkers te eten. Marliek en martijn een zalmsalade en niek warme zalm en ik skotbullars..(alsof ik nog niet genoeg van die dingen had gehad de laatste tijd :P )
Na de ikea namen we weer de bus terug naar het station dicht bij mijn huisje. Ook nu moesten we weer wachten voordat de bus aankwam dus werd het nieuwe elandje van marlieke gelanceerd als model en werd hij overal op de foto gezet met als eerste foto natuurlijk de ikea op de achtergrond.
Daarna liepen we de stad in om wat te drinken te halen voor de avond. Natuurlijk werd er bier en rode wijn gehaald. En bier is natuurlijk heineken bier. We namen een doosje met flesjes heineken en waren daarvoor gelijk 30 euro kwijt. Ook een schenkdoosje wijn waar bijna 4 flessen ingaan was boven de 20 euro. Dit kun je in Nederland natuurlijk goedkoper krijgen maar hier is alles duurder.
Eenmaal thuis gingen we eerst even wat kaarten en gingen we allen even wat uitrusten. Tegen etenstijd liepen we richting de stad om sushi te gaan halen. We namen allemaal het grote menu. :) we zijn alle 4 nogal fan van sushi. Ook nu werd het elandje weer overal gefotografeerd. Thuis gingen we op zolder zitten met de sushi en namen we de labtop van niek mee naar boven om de film 300 te kijken. Het bier ging er vrij snel doorheen en de jongens probeerde mij en marlieke klaverjassen te leren. Daarna leerde ik hun alledrie te 7enen. Dit ging eigenlijk de hele avond zo door totdat het bier op was en ik wijnglazen ophaalde uit de keuken op aandringen van de m&m en gingen we over op de wijn. Na 1 glaasje wijn was ik toch echt heel moe geworden en de rest ook wel dus gingen niek en ik naar beneden en zeiden m&m welterusten.