Zaterdag huiswerkdag - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Zaterdag huiswerkdag - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Zaterdag huiswerkdag

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

13 Oktober 2007 | Zweden, Kalmar

Zaterdagochtend had ik weer met niek afgesproken om te skypen. Om een uurtje of 11 ging ik met mijn neus in de boeken zitten. Ik had me voorgenomen om veel te gaan leren vandaag. Het ging me goed af en had vanaf kwart over 3 tot kwart voor 4 een half uurtje pauze. Daarna ging ik weer verder met leren totdat het half 7 was en ik niks meer in me opnam. Ik was wel goed opweg en had al meer als de helft geleerd van wat ik moest leren. Ik ging wat lekkers voor mezelf koken en toen kwamen aren en Esmee even boven buurten. Hun zouden ook even wat gaan eten en ik sprak met ze af dat hun me zouden ophalen voordat we naar de preparty bij de australier brandon gingen. Na het eten ging ik lekker douchen en me klaarmaken voor weer een feestje. (ik heb hier echt mijn studententijd haha) ik was alleen al bijtijds klaar dus liep ik vast naar Esmee en aren toe (1 verdieping lager) Esmee was bijna klaar dus zaten we nog even op haar kamer en dronken 1 glaasje malibu cola omdat aren dat had meegnomen uit Nederland. Het was erg lang geleden sinds ik dat voor het laatst gedronken had. Malibu had ik niet meer gehad sinds roos en ik er een keer in de sneekweek wat genoeg van hadden gehad. Ik denk wel zo 5 jaar geleden :P. Niet veel later gingen Esmee en aren en ik richting brandon. In zijn appartementje was ook cesar nog een zweedse jongen die ik niet kende en stefan en philipp. We zaten hier even en luisterden wat muziek en vooral de jongens waren aan het drinken. Ik hoefde nog steeds niets te drinken. Esmee en ik hadden zowieso wel plezier.. NJa een tijdje een uur of 12 liepen we richting de palace maar omdat er zo lange rij stond besloten we ergens anders heen te gaan. Stefan wilde graag naar de corehouse. Ik had hier helemaal geen zin in omdat de corehouse niet zo veel aan is maar ze hadden me toch overgehaald dus ging ik wel ff mee. Ik had alleen geen zin om geld te betalen voor entree haha alles is hier al duur genoeg dus liep ik zo door. Als je dat doet denken ze dat je toch al betaald hebt. Wie doet je wat :P. In de corehouse was het verbazingwekkend druk. ER was een of ander feest dus was het toch best wel gezellig..rond een uur of 2 gingen we weer richting smalandsgatan. We kwamen marcos de zweed/Spanjaard tegen en die vroeg ons mee te gaan naar de palace voor een afterparty en te eten. We liepen wel mee omdat het op de weg naar huis was maar we gingen dan ook echt naar huis. Het word al aardig koud vooral savonds dus iedereen wilde graag naar huis. Eenmaal thuis kroop ik zo gauw mogelijk lekker in mijn warme bedje. Het was 3 uur. Een mooie tijd om te slapen.