Donderdag mail erasmus
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
05 Oktober 2007 | Zweden, Kalmar
Na de zweedse les kwamen Esmee en ik de 2 brazilianen Abel en Gi nog tegen…die zouden net naar het zwembad gaan..ze nodigde ons uit om bij hun te komen in de keuken om 8 uur om een hapje mee te eten..hun eten altijd met zijn allen in de keuken…de Russische meiden..de Brazilianen..kerrie..en nog wat duitsers….esmee had alleen al gegeten en zou daarna naar de sportschool en ik zei dat ik nog wel even langs zou komen..maar ik had wel afgesproken met olof en alex om samen te gaan eten dus zou ik alleen even komen buurten..thuisliep ik nog even langs kerrie en de andere meiden uit de keuken om dat te vertellen en liep toen naar mijn eigen keuken…olof ik en alex besloten om maar weer eens sushi te gaan eten en liepen niet veel later dan ook naar de sushi tent…het was weer heerlijk eten ..dat is het altijd daar…eenmaal thuis liep ik nog even langs de keuken van de Brazilianen..abel en gi waren nog niet terug maar kerrie en ik mochten van het Braziliaanse stelletje alvast wat proeven…nadia een russisch meisje had pannekoekpakketjes gemaakt met aan de binnenkant banaan en chocopasta…erg ongezond maar wel erg lekker…voor mij een lekker toetje…na een tijdje liep ik weer naar mijn eigen keuken om daar met alex heroes te kijken op tv…olof zat in het kamertje op de gang met 2 klasgenoten wijn te drinken en na een tijdje kwamen ze met zijn 3en ook in de keuken zitten….we kaarte nog even wat en even later ging toen ik door niek werd gebeld ging ik daarna naar bed…was erg moe en viel snel in slaap.
12 Oktober 2007 - 21:37
Af:
hey hey,
zo te zien heb je het al aardig naar je zin. geniet nog maar lekker. hier is alles okay, druk maar wel goed.
we zijn laatst een paar dagen in barcelona geweest. echt fantastisch was het. kun je daar ook nog een keer studeren? liefs van jan&af