Maandag volleybal kijken
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
05 Oktober 2007 | Zweden, Kalmar
Later zat ik even met mirjam op skype ze zou gaan volleyballen in de sporthal voor het eerst…ik zou wel even meegaan voor de gezelligheid…Ze vertelde me dat lindy nog steeds op bed lag en nog steeds last had van de kater van zaterdag…mutsie..
Het volleyballen was wel leuk om naar te kijken en de volgende keer zou ik ook mee gaan doen…eenmaal thuis om een uur of 7 deed ik een quiche in de oven..ik had heel erg honger dus daarom at ik quiche omdat het lekker snel klaar was..Daarna ging ik wat televisie kijken…olof zat er ook dus keken we samen…ik vertelde hem over een stoel die ik had gezien op zolder in mijn opslaghok..Hij stond daar op eens en olof vertelde me dat ik die dan gewoon naar beneden kon halen omdat hij immers in mijn opslaghok stond..Dus niet veel later kwam ik met de luie stoel met de lift naar beneden en zette m in de keuken..Hij zit erg lekker en onze keuken word dus alleen maar gezelliger en knusser.. :)
Even later kwamen alex en olivier en lucie binnen met pizza’s..ze waren naar de voetbalwedstrijd van kalmar goteborg geweest. Kalmar had gewonnen..dus aten ze pizza terwijl we met zijn allen naar pokerface keken..Een zweedse geldshow op televisie. Waarbij je zoveel mogelijk vragen goed moet beantwoorden en moet raden wie van je medespelers de vragen het slechts heeft beantwoord…Na het eten gingen lucie en olivier naar huis en ging ik met olof en alex nog even een kaartspelletje spelen..tegen het einde van de avond belde ik nog even met niek en ging daarna naar bed…ik was erg moe en viel iets later ook in slaap.