Zaterdag kinderpartijtje :P - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Zaterdag kinderpartijtje :P - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Zaterdag kinderpartijtje :P

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

25 September 2007 | Zweden, Kalmar

Zaterdag ochtend ontbeet ik met lekkere bakbroodjes en een eitje..Ik keek op internet naar gtst omdat ik die de hele week nog niet had bekeken. En rond een uur of half 3 had ik met jan afgesproken om naar de ikea te gaan. Hij heeft gelukig een auto en anders had ik in mijn eentje met de bus moeten gaan. Ik had pap en mam ook nog even op skype wat erg gezellig was omdat ik paps ook alweer een tijdje niet had gezien. Ook zag ik jaap en ettie die even 2 tellen binnenhupte op de lantingawerf. Toen jan bij mij was hing ik met paps op en reden we met jan zijn auto naar de ikea. Mir en lin kwamen toen net met de fiets aanscheuren en die gingen een lekker broodje eten bij de koffiecorner van de ikea. Jan en ik waren tot 5 uur in de ikea aan het ronddwalen maar we hadden wel gekocht wat we nodig hadden..althans jan dan..die had gordijnen nodig. En ik had kledinghangers gekocht..en hetgene waar ik eigenlijk voor kwam hadden ze niet. Half 6 had ik bij lin afgesproken omdat we samen naar de corehouse zouden gaan. We zouden daar de sitting hebben..(een diner met een thema) in dit geval was het thema kinderen dus moest ik me ook nog snel omkleden.. ik had lin maar via skype gebeld dat het me niet ging lukken dus spraken we voor de corhouse af. Ondertussen sprak ik met michi af om er samen heen te lopen omdat ze onder mij woont. Halfverwege moesten we ook op diederik en philip wachten die beide verkleed waren als richie rich.
Het eten was wel lekker maar het was vrij koud…verder werd er veel liedjes gezongen en een paar acts uitgevoerd op het podium. Ik heb eigenlijk nog met mir en lin en rosaliek op het podium in de maneschijn gezongen. (en het staat nog op film ook :P)
Na het eten was er een preparty bij katrina..een van de leiders van esn. Het was in het begin nogal saai maar na een tijdje werd het wel gezellig en niet veel later gingen we ook alweer naar de corehouse terug. Het was wel een leuke avond maar op een gegeven moment gingen michi ik en jan naar huis omdat we moe waren en jan kon ons brengen met de auto. We gingen alleen eerst op zoek naar de macdonalds omdat we zo trek haddne maar omdat alles net gesloten was en we eigenlijk heel kalmar hadden afgetourd kwamen we eindelijk een uurtje later weer bij de corehouse omdat ervoor het burgertentje nog wel open was. Het minimenutje was eigenlijk heel veel en ik had zelfs mijn drinken nog over en kon het niet op krijgen maar had het thuis op aanraden van niek die ik toen aan de lijn had in de koelkast gezet :P student he.
Michi en ik hadden jan gedag gezegd en ik ging naar mijn verdieping en michi naar haar verdieping. Eenmaal thuis plofte ik direct op bed.