dinsdag csi
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
20 September 2007 | Zweden, Kalmar
Dinsdag moest ik wel mijn wekker zetten omdat ik wel al om 10 uur mijn hoorcollege had..ik kon alles bij het college nog goed volgen dus zoveel had ik niet gemist..ik betwijfel of mijn klasgenoten ubh wel leren omdat ze veel van de vragen niet konden beantwoorden…na de les had ik allen nog een vraag en mijn leraar nam nog zo even 15 min om het mij goed uitte leggen op het bord..hier was ik wel blij mee en omdat hij het systeem deze keer met fruit voorbeelden uitlegde was het voor mij veel helderder. Eenmaal thuis besloot ik nog wat huiswerk te doen en heb daarna nog even zitten mailen gtst gekeken en as the World turns…:) i love youtube :P halverwege de middag kreeg ik een smsje van cesar wat ik met eten ging doen en dat we wel samen konden eten…secar zou wel even boodschappen doen en later zouden we dan bij mij in de keuken gaan koken…we aten soort van burritos..het was erg lekker en alex(franse buurmeisje) kwam ook nog even buurten..ze schoof ook aan en had ook wel trek…niet veel later kwam ook kerrie weer ff voorde gezelligheid langs…alex vertelde me dat wij in onze keuken een extra sleutel hadden voor de sauna…een van de vorige bewoners had die gekopieerd van kalmarhem zodat je hem niet telkens hoeft op te halen dus alex en ik gingen gelijk die avond de sauna even uitproberen…het was lekker warm en lekker relaxed..na zo drukke week..na de sauna gingen we nog even csi kijken die ik van mams over de post had gekregen….en nadat we 1 aflevering hadden gezien gingen we allebij naar bed..
Ik was heel moe en ook door de sauna al erg slaperig geworden en viel direct in slaap.