Maandag....3DS MAX dag :P - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu Maandag....3DS MAX dag :P - Reisverslag uit Kalmar, Zweden van Annemarije Medemblik - WaarBenJij.nu

Maandag....3DS MAX dag :P

Door: Annemarije

Blijf op de hoogte en volg Annemarije

04 September 2007 | Zweden, Kalmar

Maandag ochtend...ik was nog vroeger dan mijn wekker wakker en ik had na mijn ontbijt nog vrij veel tijd over dus ging ik de eerste aflevering van gtst maar kijken op mijn labtoppie...toen het bijna 9 uur was liep ik naar mijn school...het was erg zonnig weer en de lucht was zo fris als een herfst dag...je laad je echt op hier als je de deur uitstapt..echt lekker..
op school zocht ik eigenlijk de jongen die mij en de turken had beloofd om te helpen met die code maar aangezien mijn leraren ook niet wisten waar hij was en ik wel het kantoortje wist te vinden van de man die uiteindelijk de code op mijn pas kon zetten besloot ik er zelf maar heen te gaan...het was zo gepiept dus had ik uiteindelijk erg veel tijd over voordat mijn les begon..ik ging maar alvast in het computer lokaal zitten en een beetje mijn mail te checke...
Om tien uur was de klas gevuld met alleen zweedse studten plus de 4 turkse en ik...het bleek dat mijn leraar ziek was geweest en de lessen voor ons nog niet had omgezet in het engels dus eigenlijk konden we ook wel gaan..hij zou ons waarschijnlijk donderdag alles uitleggen...maar omdat hij het eerste stukje van het programma al in het zweeds had uitgelegd en ik alles vanaf dat punt wel had gevolgd en goed had gemaakt bleef ik maar zitten..ik had wel zin om iets te leren en uiteindelijk had ik die dag ook nog 2 zweedse klasgenoten leren kennen..in de les moesten we eerst simpel beginnen met glazen te maken..daarna maakten we een kaars en een kandelaar en niet veel later maakten we een vlam op de kaars..ik deed alles in een keer goed..en ergens was ik wel trots op mij zelf want er waren genoeg zweedse studenten die het niet volgde het het niet lukte om de kandelaar te maken terwijl alles in het zweeds werd uitgelegd :)
Van half 12 tot 1 kregen we pauze en ik liep met een meisje en een jongen die voor mij hadden gezeten in het lokaal mee naar buiten om te eten..ik had het meisje geholpen om de kandelaar te maken..en dus vroeg ze me mee..We aten ergens wat in de stad en ik sprak paps nog even aan de telefoon...eigenlijk vind ik het soms wel raar..aan de telefoon lijkt iedereen zo dichtbij...
eenmaal in het computer lokaal weer terug maild ik mams alvast mijn kunsten op 3 DS MAX want zo heet het programma..we spraken gelijk af om even te skypen zodra ik thuis was..
Rond een uurtje of 3 nadat ik thuis was gekomen en moon klaar was met piano les zat ik te babbelen met haar en zij voeld e al net zo dichtbij..ergens had ik niet zoveel te vertellen omdat ik toch alles op deze site zet wat ik doe...het was wel fijn om haar even te zien en te horen..toen we hadden opgehangen ging ik aan mijn huiswerk..ik moest nog een paar hoofdstukken lezen voor de volgende dag en omdat ik vrij uitgebreidde samenvattingen maak schoot het niet erg op..rond 6 uur werd ik gebeld door stefan die me mee vroeg naar een preparty van brandan (australier) en daarna meeging naar de kroegentocht van ISEN..de preparty zou al om 7 uur zijn dus daar ging ik niet heen omdat ik nog moest douchen en eten..ik had de andere meidenn ook gevraagd en alleen esmee wilden wel want mir en lin moesten beide erg vroeg op...esmee en ik besloten samen te eten en zo lief als esmee was maakte zij het eten terwijl ik onder de douche kroop..we aten rijst met kip..van een menutje dat esmee uit nederland mee had..het smaakte erg lekker..na het eten..ging ik nog even naar boven en esmee zou even wat anders aantrekken..
stefan zou ons bellen als ze bij brandan weggingen en toen esmee en ik aan ons rode wijntje zaten werden we net gebeld...ze zouden ons ophalen en toen we eenmaal over straat liepen richting de studentpub hoorden we dat de kroegentocht van ISEN al om half 5 was geweest en dat we hem hadden gemist..evengoed was het gezellig in de studentpub..er was een jongen die alle nummers kon zingen die aangevraagd werden waarbij hij zelf ook gitaar speelden..hij bleek de ster van de avond want de hele kelder stond vol met zingenden studenten...rond kwart over 11 ging ik naar huis samen met esmee..we waren beide moe..ik had wel een jongen en zijn vriendin ontmoet die bij mij kwamen zitten..erg aardig en die jongen bleek een dj te zijn van een club dat hier bij mij om de hoek zit die over 2 weken open gaat :O (dat zullen slapenloze nachten worden, 'slik') ik hoop dat het meevalt met de herrie..
eenmaal thuis zeiden esmee en ik elkaar gedag in het trappenhuis en even later kwam ik mijn kamertje binnen...het is al echt mijn eigen plekkie..wat wel erg fijn is...op bed ging ik nog even een stripje lezen 'fairy' in het zweeds..en nadat ik die uit had vielen me ogen bijna dicht...mijn bedje lag heerlijk en ik was al gauw in dromenland..

• 05 September 2007 - 14:04

Ludo:

Hoi Annemarije, leuke foto's alleen het lijkt alsof je hebt gehuild op de foto die je het eerste ziet op je weblog..ik hoop niet dat je verdrietig bent! :-)
    Via via ben ik achter je weblog gekomen en ik vind het leuk zo eens wat van je le lezen en te zien. Het ga je goed en doe voorzichtig daar...
    Groetjes Ludo

• 06 September 2007 - 16:27

Harre:

Hoi Mop,

Glazen maken en een kaars met een vlammetje, je lijkt Harry P. wel!!

Kus
    XXX