Zondag (barbequedag)
Door: Annemarije
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
27 Augustus 2007 | Zweden, Kalmar
Ik sprak Mir op msn en we gingen om half 12 maar even naar de MAXI. ik moest nog weer melk en faluvkorv hebben en mir nog wat wasmiddel. Om 1 uur hadden we met zijn allen afgesproken bij het corehouse. Mir en ik waren alleen allebei onze bikini vergeten dur liepen nog even terug terwijl de rest van de groep alvast naar het strand liepen. Er zou nog iemand van IESN blijven wachten op meer laatkomers. Eenmaal terug bij het corehouse stonden alleen Cristian(een duitser), David (een half zweed half spanjaard) en Thomas(spanjaard) er alleen nog en Cristiaan had een auto dus konden Mir en ik wel meerijden naar het strand. Hier waren we erg blij mee want het strand bleek wel 20-30 min lopen. Op het strand werden de barbeque spullen ergens op een droog stukje gras gelegd en in het begin ging iedereen het strand verkennen. ER was ook een grote duikplank en 4 volleybalvelden. Na een tijdje gingen al gauw mensen volleyballen. Wij deden de 4 nederlandse meiden tegen de turkse meiden. Maar even later werd het een mix omdat gustav een zweed ook meedeed met het turkse team. HEt begon niet veel later weer dicht te trekken en in een keer te hozen. Iedereen rende naar het strand om zijn spullen veilig te leggen van de regen en daarna zichzelf. Overal zag je groepjes van wel 6-8 mensen onder 1 paraplu staan onder een boom. Het was een erg grappig gezicht en zo snel als de wolken er waren zo snel als ze ook vertrokken waren. En de volleybalspelen gingen weer verder ;) Deze keer werden er andere groepen gemaakt elk van 5. HEt was erg leukk en gezellig en de zon werd erg vel en warm. De barbeque werd aangezet en er werden worstjes gebakken. Wij bleven nog even doorvolleyballen omdat je anders toch op je worstje moest wachten.
Na wat gegeten te hebben. bleef iedereen nog even in de zon zitten en tegen het einde van de middag ging iedereen weer langzaam richting de stad. Wij waren de laatste die weggingen en gustav de mentor van esmee en werkt ook bij IESN had de auto van de school mee en dus konden Ik, Lindy, Esmee en een jongen uit oostenrijk op de achterbank. Mir zat voorin met haar lange benen en Stan een jongen uit frankrijk in de achterbak.
We zouden allen even langs huis om wat warmers aan te trekken en hadden niet veel later afgesproken om even met zijn allen wat in de stad te gaan eten. (precies de mensen die in de auto hadden gezeten)
Ik en Stan wilden sushi (ofcourse) en de rest wilde mc donalds eten en omdat gustav in het centrum woonden besloten we het allemaal op te halen en het dan bij gustav op te eten. Na het eten gingen we een filmpje zien. Gustav had echt vet veel films op zijn computer staan en kon die via dradloze conectie afspelen op zijn xbox. Eerst keken we monthy pyton and the howly grale en daarna white shicks. Daarna was het rond elven en ging iedereen naar huis omdat we allen in de ochtend naar school moesten( onze eerste school dag :D )
Ik ging eerst nog even op internet en daarna ging ik ook slapen. wekker om 7 uur gezet en het was inmiddels al half 1 dus viel gelijk in slaap.